Sundløkkaveien 75

Kontorlokaler

I Årum Næringspark har vi 479 kvadratmeter moderne og lekre kontorlokaler med unik profilering mot E6. Kontorene er klare for innflytting.

E6 gjennom Østfold har de siste årene utviklet seg til ett av de mest attraktive og sentrale næringsområdene på Østlandet. I Årum Næringspark, rett sør for Sandesund bru, tilbyr Skolt eiendom lekre, moderne kontorlokaler med lett adkomst, gode parkeringsmuligheter og unik profilering mot E6.

Standard
Kontorlokalene i Sundløkkaveien 75 er på 479 m², fordelt på første- og andre etasje. Lokalene er tiltalende med hvite, rene vegg- og himlingsflater. På gulvet ligger det et høykvalitets teppe i mørk grått. Lokalene har en moderne og funksjonell kjøkkenløsning i andre etasje og en lekker trapp i rustfritt stål med eik i trinnene.
Bygget har aircondition og bredbåndstilknytning, heis og kjøling.

Innhold

  • 1 etg: Hovedinngang, kontorlandskap og 1 cellekontor, møterom og arkiv/printerrom.
  • 2 etg: Stort kontorlandskapsområde, åpen kjøkkenløsning, møterom, lagerrom og toaletter. Utgang til trapperom m/plattformheis.
  • Parkering på bakkeplan rett utenfor bygget mot E6.


Leietakertilpasning

Lokalene har gode tilpasningsmuligheter og kan i stor grad skreddersys leietakers ønsker og behov. Skolt eiendom kan bistå med å utarbeide alternative planløsninger og kan også ta ansvar for prosjektgjennomføring og finansiering av tilpasninger.
Det foreligger også skisser fra Senab Eikeland med forslag til inndeling og møblering av lokalene. Dersom leietaker ønsker det, kan hel eller delvis møblering inngå som en del av leieforholdet.

Nabobedrifter
Eksisterende leietakere i bygget er Nettpartner og Siemens. I 3. etasje er det i tillegg ledige kontorlokaler på 315 m².

Beliggenhet og kommunikasjon
Nedre Glomma-regionen har i dag et stort kompetansemiljø innenfor finans, juss og forsikring og har de siste årene trukket til seg et stort antall kompetanse-, IT- og teknologibedrifter. Mange er lokalisert i områdene rundt Sandesund bru - langs hovedinnfartsåren E6.

Den sentrale beliggenheten, med næringsarealer tett inntil hovedinnfartsåren, gjør dette området til det kanskje mest sentrale stedet å drive eller etablere næringsvirksomhet i hele østlandsområdet - enten en henvender seg lokalt, til Osloregionen eller jobber ut mot kontinentet.

Adresse: Sundløkkaveien 75
Areal bygg: 2 689 m2
Areal tomt: 4 918 m2
Byggeår: 2007